Prastai besijaučiančio R. Berankio ir D. Macukevičiaus poros bandymas truko vos 45 minutes, o susitikimas baigėsi baltarusio ir švedo pergale rezultatu 6:3, 6:3.

Už patekimą į „Tashkent Challenger“ dvejetų turnyro ketvirtfinalį lietuvio ir ruso duetui atiteks 25-i ATP dvejetų reitingo taškai ir 1600 JAV dolerių piniginė premija.

Primename, kad R. Berankis trečiadienį kovojo dėl vietos vienetų varžybų ketvirtfinalyje, tačiau iš mačo su kroatu Ivanu Dodigu pasitraukė jau po trijų geimų. „Tashkent Challenger“ vienetų turnyrą 26-erių lietuvis paliko pelnęs 10 ATP reitingo taškų ir 2150 JAV dolerių.

R. Berankis kitą savaitę turėtų dalyvauti Maskvoje vyksiančiame turnyre „VTB Kremlin Cup“, kurio prizinis fondas siekia 792 tūkst. JAV dolerių. Netrukus turėtų paaiškėti, ar lietuvis Rusijoje rungtyniaus nuo pagrindinių varžybų pradžios, ar turės įveikti atranką.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)