780-ą vietą WTA klasifikacijoje užimanti lietuvaitė antradienį šešioliktfinalyje 6:4, 6:1 nugalėjo bendraamžę iš Prancūzijos Angelą Leweurs (WTA-981) ir, patekusi į aštuntfinalį užsitikrino 1 WTA reitingo tašką bei 196 JAV dolerių čekį.

Kita Lietuvos tenisininkės varžove bus arba penkta pagal skirstymą 20-metė rusė Alina Michejeva (WTA-596), arba 20-metė švedė Brenda Njuki (WTA-902).

Dvejetų varžybose trečią reitingą turinti A. Paražinskaitės ir rumunės Jaquelines Adinos Cristian pora aštuntfinalyje 6:2, 7:6 (7:5) įveikė Edenos D'Oliveiros iš Pietų Afrikos Respublikos ir serbės Vojislavos Lukič duetą.

Užsitikrinusios vietą ketvirtfinalyje bei 98 dolerių čekį ir po 1 WTA dvejetų reitingo tašką lietuvė su rumune dėl kelialapio į pusfinalį susitiks su švedės Brendos Njuki ir australės Alexandros Walters pora, kuri pirmame rate 6:2, 6:3 nugalėjo italės Gabrielos Bongiovanni ir indės Ashmithos Easwaramurthi duetą.

ITF serijos moterų teniso turnyro Egipte prizų fondą sudaro 10 tūkst. JAV dolerių.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)