Kada galės grįžti į komandos treniruotes, Mantas Kalnietis kol kas neišgirdo.

„Nežinau, kaip čia viskas toliau vyks: jaučiuosi gerai, bet yra kažkokių pavojų“, – teigė vienas rinktinės lyderių.

Trečiadienį komandos starto penkete pirmą kartą šiame kontrolinių rungtynių cikle pasirodęs M. Kalnietis spėjo sužaisti tik 4 minutes, per kurias atliko vieną rezultatyvų perdavimą, perėmė du kamuolius ir „išrašė“ įspūdingą bloką tam pačiam Z. Pačulijai. Bet pačiam įžaidėjui tokios atkarpos nepakako pajusti žaidimo skonį.

„Jaučiuosi kaip nežaidęs. Galima sakyti, toliau laukiu pirmų savo kontrolinių rungtynių“, – sakė gynėjas.

Dėl to iš ligoninės sugrįžusį į „Siemens areną“ M. Kalnietį po mačo traukė per dantį komandos draugai.

Donatas Motiejūnas

„Kalnietis paatostogavo, o dabar vėl į atostogas išsirašė. Pažaidė penkias minutes ir galvoja, užtenka, vėl reikia atostogų“, – juokavo Donatas Motiejūnas.

Pats aukštaūgis dėl gruzinų pasiūlyto kieto žaidimo nesiskundė – priešingai.

„Teisėjai leido daugiau stumdytis, man pačiam šiandien buvo smagiau žaisti, krepšinis buvo truputėlį rimtesnis. Ne visada teisėjai švilps, todėl reikia grumtis, kautis, reikia stumti atgal“, – neabejojo puolėjas.

Mačą lietuviai laimėjo 81:54, bet treneris Jonas Kazlauskas turėjo pastabų komandos priekinei linijai dėl pralaimėtos kovos „po lenta“, o ypač – varžovų puolime atkovotų 19-os kamuolių.

„Per silpnai kovėmės po krepšiu. Buvo daug įkirtimų, daug nustūmimų. Turime gerinti šį aspektą treniruotėse, stengtis negailėti vienas kito, nes tai ir bus pagrindinis dalykas pasaulio čempionate“, – sakė D. Motiejūnas.

Gerai nusiteikęs krepšininkas taip pat buvo paprašytas palyginti Viktoro Sanikidzės ir savo komandos draugo Hjustono „Rockets“ klube Jameso Hardeno barzdas, bet atsisakė tai daryti.

„Nekasiau, nežinau“, – šypsodamasis replikavo D. Motiejūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)