Tuo metu mače su kroatais galvą sumušęs Martynas Pocius jaučiasi gerai ir trečiadienį visa jėga dalyvavo Lietuvos ekipos pratybose. Tai DELFI patvirtino rinktinės štabo atstovai. Po kontakto su varžovu M. Pocius nugriuvo ant parketo ir į aikštę daugiau negrįžo.

30-ies metų ir 205 cm ūgio kaunietis P. Jankūnas Lietuvos nacionalinės vyrų krepšinio rinktinės narys yra nuo 2005 metų. Jis komandoje debiutavo rungtynėse su Bulgarija.

P. Jankūnas 2007 metų Europos čempionato Ispanijoje ir 2010 metų planetos pirmenybių Turkijoje bronzos medalių laimėtojas. 2006 metų pasaulio krepšinio čempionate Japonijoje šis puolėjas su rinktine užėmė 7-ą vietą. 2012 metų Londono olimpiadoje P. Jankūnas su Lietuvos rinktine pasiekė ketvirtfinalį.

M. Kalnietis Lietuvos komandos kapitonu 2014 metais tapo, kai šįkart atstovauti rinktinei atsisakė pastaruosius ketverius metus šias pareigas ėjęs Robertas Javtokas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (129)