Incidentas įvyko greitoje atakoje, kuomet P. George'as norėjo blokuoti Jameso Hardeno metimą, tačiau itin nesėkmingai nusileido ant parketo ir susilaužė dešinės kojos blauzdą.

„Mes nežinome. Visi matė tą patį, ką ir mes. Daktarai paskelbs tikslias išvadas“, - traumos pobūdžio spėlioti nedrįso JAV rinktinės vadovas Jerry Colangelo.

Gausybė NBA krepšininkų socialiniame tinkle „Twitter“ ėmė reikšti užuojautą P. George‘ui ir linkėjo greitos reabilitacijos. Tuo tarpu pats nukentėjusysis neprarado stiprybės.

„Ačiū visiems už meilę ir palaikymą. Aš sugrįšiu stipresnis nei bet kada. Myliu jus visus!“, - socialiniame tinkle „Twitter“ žinute pasidalijo žaidėjas.

JAV rinktinė po parodomųjų rungtynių svarstė kandidatų sąrašą nuo 20 krepšininkų sumažinti iki 14-15, tačiau po P. George‘o traumos tokios idėjos buvo atsisakyta.

Krepšininkas buvo realus kandidatas ne tik patekti į galutinę JAV rinktinės sudėtį, bet ir dvikovas pradėti startiniame penkete. Atstovaudamas „Pacers“ komandą puolėjas praėjusiame NBA sezone per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 21.7 taško, atkovodavo po 6.8 kamuolio, atlikdavo po 3.5 rezultatyvaus perdavimo ir perimdavo po 1.9 kamuolio.

JAV komanda rugpjūčio 30 - rugsėjo 14 dienomis vykstančiame pasaulio krepšinio čempionate rungtyniaus C grupėje. Jos varžovais bus Dominikos Respublikos, Suomijos, Naujosios Zelandijos, Turkijos ir Ukrainos krepšininkai.

Silpnų nervų žmonėms žiūrėti nerekomenduojama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (121)