„Labai moka žmogus treniruoti, daug ką suteikė man. Dabar tik reikia nepamiršti, kartoti ką išmokau ir parodyti varžybose visa tai“, - teigė Lietuvos rinktinės „centras“.

„Dirbdavome penkias dienas iš eilės – nuo pirmadienio iki penktadienio, o savaitgaliai būdavo laisvi. Nors per dieną turėdavome po tris treniruotes, tikrai negaliu sakyti, kad pervargau, laiko pailsėti pakakdavo“, - kalbėjo J. Valančiūnas.

Paprašytas išskirti, su kuo NBA lygoje jam grumtis sunkiausia, J. Valančiūnas paminėjo Dwightą Howardą ir Nikola Pekovičių.

„Daug jų, galėčiau vardinti ir vardinti“, - sakė pagrindinis Lietuvos rinktinės vidurio puolėjas. - Vakar (ketvirtadienį - DELFI) jau įsijungiau visa jėga su visais žaisti, dar aišku derinių visų nesu išstudijavęs. Dar šiandien (penktadienį - DELFI) klydau su deriniais“.

Tai, kad J. Valančiūnas nepasirodys penktadienio vakaro rungtynėse su Ukraina, paaiškėjo pietaujant su treneriais. Pats krepšininkas penktadienį aktyviai treniravosi žaisdamas vienas prieš vieną su Antanu Kavaliausku, plušėjo sunkumų kilnojimo salėje.

DELFI primena, kad Lietuvos rinktinė penktadienį Klaipėdoje žais draugiškas rungtynes su Ukraina. Mūsų nacionalinės komandos vyriausiasis treneris Jonas Kazlauskas nutarė neregistruoti J. Valančiūno, A. Kavaliausko, Mindaugo Kuzminsko ir Ado Juškevičiaus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)