„Šį rytą atlikinėjome metimų testus, vyksta rimtos sunkios treniruotės. Prasidėjus turnyrui, krūviai krepšininkams bus sumažinti“, – žurnalistams Klaipėdoje pasakojo Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Jonas Kazlauskas. - Simas Jasaitis sportuoja visu tempu, tikimės jį pamatyti artėjančiose draugiškose varžybose“.

Kalbėdamas apie ketvirtadienio vakaro treniruotėje prie komandos prisidėsiantį J. Valančiūną J. Kazlauskas sakė, jog aukštaūgiui bus skirtas atskiras dėmesys.

„Be abejo turėsime jam skirti dėmesio, turėsime mokyti tų dalykų, kuriuos patys čia prisiminėme, pakartojome“, - pabrėžė J. Kazlauskas.

Prie komandos prisijungęs M. Kalnietis džiaugėsi geru gydytoju darbu ir teigė esąs visiškai pasiruošęs vėl grįžti į kovą aikštėje.

„Susikalbėjimas gynyboje, kova dėl atšokusių kamuolių – pagrindiniai dalykai, ties kuriais mums reikia daugiau dirbti“, – sakė rinktinės įžaidėjas.

Antrą kartą į Lietuvos rinktinės kandidatų sąrašą patekęs Deividas Gailius pripažino, jog komandoje yra šiokia tokia įtampa, dėl to, kad ne visi krepšininkai yra garantuoti dėl vietos pagrindiniame dvyliktuke.

„Yra įtampa, jei jos nebūtų, gal net negerai būtų... Kažkiek yra (įtampos - DELFI)“, – šypsodamasis sako parašą ant kontrakto su Klaipėdos „Neptūnu“ ką tik padėjęs D. Gailius

Jis apie savo perspektyvas patekti į dvyliktuką teigė negalvojantis.

„Dirbu, stengiuosi, treneris mato kas jam labiau tiks, tą ir paims. Nebedaug liko laukti, greitai sužinosime“, – kalbėjo 200 cm ūgio ir 92 kg svorio atakuojančio gynėjo bei lengvojo krašto pozicijose galintis žaisti krepšininkas.

Jau penktadienį Lietuvos rinktinė pradės kovas Klaipėdos „Švyturio“ arenoje keturių komandų turnyre. Pirma mūsiškių akistata bus su Ukraina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)