Hjustono „Rockets“, kuriai atstovavo D. Mo, NBA Vasaros lygos finale nusileido Sakramento „Kings“ ir liko antras. Motiejūnas Las Vegase per rungtynes vidutiniškai rinko po 16,75 taško ir sugriebė po 8,13 atšokusio kamuolio. Iškart po finalo lietuvis skubėjo ir rinktinės treniruočių stovyklą.

- Kaip sekasi pratintis prie pasikeitusio laiko?

- Kiekviena naktis vis valandą prideda. Vakar atsikėliau 6 valandą, šiandien – 7 val. Nėra lengva, bet po truputį įsijungsiu į naują laiką.

- Kaip vertini savo žaidimą NBA Vasaros lygoje?

- Tiesiog grįžau į savo sportinę formą.

- Ar po puikaus pasirodymo įgavai daugiau pasitikėjimo savo jėgomis?

- Praėjusio sezono pabaigoje apie du mėnesius nežaidžiau, prasėdėjau. Tai buvo smagu pasižaisti su komandos draugais. Smagu pažiūrėti, kas kitais metais į lygą ateis, jeigu teks ten žaisti. Jei neteks žaisti, tai nuo suolelio pažiūrėsiu, pasirgsiu.

- Kokia šiuo metu tavo sportinė forma?

Esu pasiruošęs 99,9 proc. Juokauju. Aišku jaučiasi, kad dar nesu pilnai pasiruošęs, bet kai pradedi žaisti ta forma labai greitai grįžta.Visai kitas judėjimas, visai kita kondicija kai pradedi lakstyti ir žaisti penki prieš penkis.

- Šiemet komandoje nebus Lino Kleizos. Ar esi pasiruošęs būti lyderiu ir atlikti paskutinį metimą, jei to prireiks?

- Dabar turime Paulių Jankūną. Ar aš pasiruošęs? Aš pasiruošęs. Jei treneris išleis į aikštelę – aš pasiruošęs.

- Kaip manai, ar pakilo tavo „akcijos“ po pasirodymo NBA Vasaros lygoje?

- Čia reikia klausti komandos vadovų, aš tuo nesidomiu. Nebent jei Linas Kunigėlis investuos į mane tai pakils akcijos (juokiasi – DELFI).

Lietuvos ir Latvijos krepšininkų rungtynės Šiaulių arenoje prasidės šeštadienį 19.00 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)