Tiesa, viskas jiems galėjo baigtis ir dar blogiau, nes pirmieji 68 min. po grubiausios vartininko I. Akinfejevo klaidos pasižymėjo Lee Keun-Ho. Rezultatą 74 min. pavyko išlyginti ant nuošalės ribos balansavusiam Aleksandrui Keržakovui.

Po mačo Rusijos futbolininkai ir jų treneris Fabio Capello nesmerkė I. Akinfejevo, tačiau pats vartų sargas kritikos sau negailėjo.

„Noriu atsiprašyti dėl to įvarčio. Padariau vaikišką klaidą. Tokiam turnyre negalima atsipalaiduoti nė sekundei. Ar jaudinausi? Nemanau, kad tai priežastis. Greičiau, jaučiau kažkokį neužtikrintumą ir tai privedė prie tokio įvarčio. „Brazuca“ taip pat niekuo dėtas, kaltos – mano rankos“, – į krūmus nenėrė I. Akinfejevas.

Tiek rusų įvarčio autorius A. Keržakovas, tiek treneris F. Capello užstojo savo vartininką.

„Kiekvienas žinojome, kokia yra klaidos kaina šiose atsakingose rungtynėse. Ką pasakysime I. Akinfejevui? O ką jam sakyti? Nereikia eskaluoti jokių asmeniškumų. Sužaidėme lygiosiomis, o tai yra neblogas rezultatas“, – teigė puolėjas.

„Mane labai džiugina I. Akinfejevas. Jis – didis vartininkas. Taip, visi kur nors klysta, bet mes priimame šią klaidą. Padėkojau visiems už tai, kad atsitiesėme. Tai - geriausia dovana mano gimtadienio proga (birželio 18 d. F. Capello sueina 68-eri metai - DELFI). Mūsų komanda turi valią“, – pareiškė strategas iš Italijos.

Kitą mačą rusai žais pirmadienį, birželio 23 d., 1 valandą nakties su grupės lydere Belgija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)