Tas laukimas ir kylantis jaudulys prieš prasidedant rungtynėms. Ta nervinė įtampa atėjus lemiamoms akimirkoms. Tas velniškai geras pasididžiavimo jausmas, jog esi lietuvis. Nenumaldomai šios emocijos artėja vėl.

Maža valstybė – su didele širdimi. Lietuvos rinktinė niekada negarsėjo turėdama aiškų lyderį. Mūsų komandos stiprybė – vienybė. Jau ne kartą visam pasauliui, susivieniję ir eidami išvien mūsų krepšininkai yra įrodę, kokie gali būti galingi.

Taigi, kai mąstote apie komandas, kurių užlipti ant pakylos šansai yra didžiausi, mąstykite apie Lietuvą – generolo J. Kazlausko kariauna bus tam pasiruošusi.

Artėjant Rio de Žaneiro olimpinėms žaidynėms, vaizdo klipų kūrėjas Giedrius Šiškovas pristato 5 minučių emocinį užtaisą – vaizdo klipą „Už Tautą – visa širdimi“. Jame – rinktinės epizodai iš praėjusio Europos krepšinio čempionato, kuriame iškovojo tiesioginį bilietą į Olimpiadą.

„Sukurti kažką įkvepiančio prieš kiekvieną artėjantį čempionatą man jau tapo tradicija. Tikiuosi, jog šis vaizdo klipas įneš tik dar didesnę ugnelę optimizmo ir tikėjimo rinktine. Olimpinės žaidynės – kiekvieno sportininko svajonė. Neabejoju, kad mūsų vyrai atiduos visą save, visas jėgas ir visą širdį. Už Tautą – visa širdimi!“, – ragina pseudonimu „Gidranity“ žinomas autorius.

Nepriklausomos Lietuvos krepšininkams olimpiada Rio de Žaneire bus jau septintoji iš eilės! Tokiu rezultatu be mūsiškių daugiau pasigirti gali tik JAV žvaigždynas.

Kovą dėl olimpinių medalių Jono Kazlausko auklėtiniai pradės B grupėje, kurioje ginklus teks suremti su Ispanijos, Argentinos, Kroatijos, Brazilijos ir Nigerijos komandomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)