Tobulų figūrų šviesiaplaukių sportininkių, turinčių daugybę gerbėjų visame pasaulyje, Rio veikiausiai nesulauks. Bent jau vienos iš jų.

2012-ųjų Londono olimpiados bronzos medalio laimėtoja K. Kyle atsisakė kvietimo būti rezervine Kanados rinktinės futbolininke ir tikėtis vienos iš komandos draugių traumos, kad galėtų užimti kurios nors ir susižeidusių žaidėjų vietą. Ji vyriausiajam treneriui Johnui Herdmanui ištarė „ne“ ir pasiliko Orlando „Pride“ klubo gretose.

Neigiamą atsakymą dėl dalyvavimo Rio žaidynėse netrukus gali pateikti ir tenisininkė E. Bouchard, kuri šiuo metu WTA reitinge yra 41-a ir turi kelialapį į Braziliją.

Ji, kaip ir Milošas Raoničius, baiminasi sveikatos problemų dėl Zikos viruso, todėl vis dar nėra apsisprendusi, ar vyks į žaidynes.

Nuo E. Bouchard galutinio verdikto priklauso ir Gabriellos Dabrowski likimas, nes abi tenisininkės dar turėjo žaisti ir olimpiniame moterų dvejetų turnyre.

Primename, kad Rio de Žaneire šiemet tikrai nebus kitos teniso gražuolės – rusės Marijos Šarapovos, kuri įkliuvo dėl dopingo ir yra diskvalifikuota.

Tiek K. Kyle, tiek E. Bouchard socialiniuose tinkluose pernelyg nesikuklina dalintis pikantiškomis nuotraukomis iš savo gyvenimo. DELFI pateikia kai kuriuos gražuolių vaizdelius, kurių Rio gali ir trūkti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)