Simboliniu „ačiū“ visiems, buvusiems, esantiems ir būsiantiems kartu su rinktine, taps pirmą kartą organizuojama masinė akcija „LTeam savaitgalis“, vyksianti visoje Lietuvoje.

„Žaidynių metu mūsų sportininkai nuolat jautė iki šiol neregėtą palaikymą – tiek Rio arenose, tiek socialiniuose tinkluose, žiniasklaidoje, tad rinktinė jaučia malonią pareigą už tai atsidėkoti“, – kalbėjo Lietuvos olimpinio fondo direktorius Vitalijus Vasiliauskas. Jis pabrėžė, kad itin aktyviai „LTeam“ palaikė ir oficialūs rinktinės partneriai, organizavę specialias akcijas ir reklamos kampanijas, skatinę savo klientus stebėti varžybas, dalintis įspūdžiais ir siuntę linkėjimus į Rio.

Viso savaitgalio metu, rugsėjo 9-11 dienomis, už simbolinį mokestį sportuoti kvies Lietuvos sporto klubai, aprangos ir įrangos išpardavimus skelbs sporto prekių parduotuvės, prisijungs ir kiti aktyvaus ir sveiko gyvenimo būdo propaguotojai.

Norint pasinaudoti „LTeam savaitgalio“ pasiūlymais reikia asmeniškai ar organizacijos vardu užsiregistruoti rinktinės puslapyje www.LTeam.lt – čia galima rasti ir visų rugsėjo 9-11 d. akcijos dalyvių sąrašus bei konkrečius pasiūlymus.

„LTeam“ kviečia nepamiršti fiksuoti aktyvų savaitgalį ir jo akimirkomis dalintis socialiniuose tinkluose, pridedant grotažymę #LTeamSavaitgalis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją