Kinijos šuolininkei He Zi nuo tramplino tai buvo antras emocijų pliūpsnis per trumpą laiką. Ji visiškai neseniai buvo atsiėmusi savo iškovotą olimpinį sidabro medalį, kai prisiartinęs jos draugas Qin Kai netikėtai priklaupė ant kairiojo kelio ir ištiesė 25-erių sportininkei dėžutę su sužadėtuvių žiedu.

Pažymėtina, kad pats 30-metis Quin Kai prieš keletą dienų tapo Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių bronzos medalio laimėtoju sinchronizuoto šuolio rungtyje.

Šis jautrus epizodas didelio dėmesio sulaukė viso pasaulio žiniasklaidoje.

„Mes susitikinėjame šešerius metus, tačiau aš tikrai nemaniau, jog jis man pasipirš šiandien. Ir aš tikrai nesitikėjau, kad ištekėsiu tokia jauna. Jis man pažadėjo daug ką, pasakė labai daug žodžių, bet svarbiausia yra tai, kad aš jaučiu galinti pasitikėti juo visą savo gyvenimą“, – sutikusi tapti sportininko žmona CNN televizijai sakė He Zi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)