Į dopingo skandalus įsivėlusiai plaukikei durys į Rio de Žaneiro olimpines žaidynes atsivėrė tik jų išvakarėse. Keturiskart pasaulio ir triskart Europos čempionė, kuri yra viena pagrindinių lietuvės Rūtos Meilutytės varžovių, Brazilijoje antra buvo 100 ir 200 m plaukimo krūtine rungtyse.

„Manau, kad po olimpiados Julia liks Rusijoje ir treniruosis pagal individualią programą. Mas tai jau aptarėme“, – sakė S. Kolmogorovas.

Pastaraisiais metais J. Jefimova treniravosi JAV. 24-erių metų plaukikės treneriu žinomas JAV specialistas Davidas Salo.

S. Kolmogorovas taip pat papasakojo, kad J. Jefimova Rio de Žaneiro olimpiadai rengėsi viešajame baseine kartu su pensininkais.

„Julija nuo vasario treniravosi pas savo tėvą, – sakė rusų treneris. – Ji Jungtinėse Amerikos Valstijose už savo pinigus išsipirkdavo takelį viešajame baseine, bet kartais jai tekdavo plaukti ir su senutėmis. Dėl to jos tėvas vėliau išpirkdavo ir dar vieną takelį, kad tokių situacijų nebebūtų".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (276)