„Julia, jūs ištaigingai atrodote. Jūs – ne sportininkė, o fotomodelis“, – pasipuošusią plaukikę komplimentais iškart apibėrė TV šou vedėjas Ivanas Urgantas.

Ir tuomet perėjo prie nemalonaus klausimo – pasiteiravo, kas palaikė olimpietę pačiomis sunkiausiomis akimirkomis, kai ją engė varžovės, žiūrovai, žurnalistai ir kai prieš startą ar plaukiant aidėjo pikti švilpimai.

„Tėtis visada buvo šalia. Draugai kai kurie taip pat, kiti – per atstumą. Komanda. Žinoma, buvo labai sunku. Kai dabar atsisuku atgal, neturiu žalio supratimo, kaip visa tai ištvėriau. Ypač sudėtinga buvo paskutinė pusantros savaitės prieš olimpiadą, kai jau buvau Rio, bet negalėjau nei treniruotis, nei patekti į olimpinį kaimelį“, – guodėsi J. Jefimova.

„Po 100 m rungties finalo kelias paras negalėjau nusiraminti, akyse kaupėsi ašaros. Tada aš, norėdama nusiraminti, dariausi sau ir komandos draugėms manikiūrą. Tai man padėjo atitraukti dėmesį nuo visko ir nusiraminti“, – pasakojo ji.

Rusijos plaukikė atskleidė ir tai, kad po pergalingų finišų Rio dėl ilgai tvyrojusios įtampos norėjo visiems parodyti vidurinį pirštą.

I. Urgantas paklausė, ar J. Jefimova jaudinasi ir laidoje, o, sulaukęs teigiamo atsakymo, paprašė jam čia pat nulakuoti vieno piršto nagą. Rusė pasirinko vidurinįjį ir paaiškino kodėl.

„Rio po finišo aš iškėliau ir rodžiau smilių, bet iš tikrųjų norėjau kitą“, – išklojo sportininkė.

Ji taip pat pasidalino įdomiu faktu, kad olimpinėse žaidynėse jų organizatoriai dėl nežinomų priežasčių jai neleido dalyvauti mūvint rožinę plaukimo kepurėlę, kuri yra jos mėgstamiausia.

Beje, J. Jefimova turi vieną itin aistringą ir rėksmingą savo gerbėją, kuriai yra vos keleri metai. Tai – jos agento Andrejaus Mitkovo dukrytė, palaikanti Juliją tribūnose savo garsiais šūksniais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (330)