Pekino ir Londono olimpinių žaidynių, dukart pasaulio ir triskart Europos čempionas antroje ketvirtfinalio grupėje liko penktas. Į pusfinalį iš keturių ketvirtfinalio grupių, kuriose lenktyniavo 32 dviratininkai, pateko po keturis geriausius dviratininkus.

Latvijos olimpinės rinktinės vėliavnešys M. Štrombergas pirmame ketvirtfinalio važiavime buvo šeštas, o antrame ir trečiame – ketvirtas. Trečią kartą olimpinėse žaidynėse dalyvavęs tituluotasis Latvijos dviratininkas gavo 14 baudos taškų, kaip ir ketvirtą užėmęs šveicaras Davidas Grafas. Kelialapį į pusfinalį jam lėmė netikėta pergalė trečiame važiavime. Šveicarijos dviratininkas pirmame važiavime buvo septintas, o antrame – šeštas.

Atrankos varžybose – pavienio starto lenktynėse – M. Štrombergas buvo septintas.

Tarp 16-os geriausiųjų BMX varžybose nepateko ir kitas Latvijos atstovas Edžus Treimanis. Jis su 15 baudos taškų penktas liko pirmoje ketvirtfinalio grupėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)