Iš pradžių buvo pranešama, kad ankstų praėjusio sekmadienio rytą taksi automobilį, kuriuo važiavo 32-ejų metų R. Lochte ir jo komandos draugai – Gunnaras Bentzas, Jackas Congeras bei Jimmy Feigenas, sustabdė policijos pareigūnais apsimetę vyrai ir grasindami ginklais plaukikus apiplėšė. Tačiau dabar aiškėja, kad sportininkai prisimelavo.

Šaltiniai tvirtina, kad R. Lochte ir kiti sportininkai, būdami neblaivūs, degalinėje išlaužė duris ir susiginčijo su jos personalu. Iš sportininkų buvo reikalaujama padengti nuostolius. Plaukikai paliko pinigų ir pasišalino, o vėliau paskelbė, kad buvo apiplėšti.

Policija tvirtina, kad turi incidento vaizdo įrašus ir juos nagrinėja. Dėl šios istorijos J. Congeras ir J. Feigenas buvo sulaikyti į JAV vykti besirengiančiame lėktuve. R. Lochte namo išvyko anksčiau, o G. Bentzas dar tebėra Brazilijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)