Aco Petrovičius į Braziliją vešis šiuos krepšininkus: Bojaną Bogdanovičių, Mario Hezonją, Roko-Leni Ukičių, Krunoslavą Simoną, Luką Babičių, Roką Stipcevičių, Filipą Krusliną, Dario Šaričių, Zeljko Šakičių, Marko Arapovičių, Miro Bilaną ir Darko Planiničių.

Kroatijos patekimas į olimpines žaidynes yra laikomas didžiausia šios vasaros staigmena. Ši rinktinė Europos čempionate patyrė tikrą fiasko, net nepatekusi į geriausiųjų aštuntuką. Visgi Balkanų atstovams nusišypsojo sėkmė, kuomet papildomus atrankos organizuoti nusprendė dvi šalys, jau turėjusios vietas juose.

Taip durys į Turiną atsivėrė ir kroatams, kurie finaliniame mūšyje dėl kelialapio į Rio nuliūdino šeimininkus Italijos krepšininkus. Atrankos turnyrą laimėję A. Petrovičiaus auklėtiniai burtų keliu atsidūrė olimpinėje B grupėje.

Čia be lietuvių jiems dar teks kovoti su Ispanija, Argentina, Nigerija ir Brazilija. Žaidynės startuos rugpjūčio 5 ir tęsis iki 21 dienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)