Į pirmas pratybas vaikai bus pakviesti jau balandžio 7-ą d. Treniruotes planuojama rengti apytikriai iki birželio mėnesio vidurio. Pasibaigus mokslo metams treniruočių krūvis galbūt bus didinamas. Vaikai turės galimybę mokytis iš tokių gerai žinomų specialistų kaip Šarūnas Sakalauskas, Gintautas Regina, buvusio krepšininko Andriaus Šležo ir kitų VKM trenerių.

„Visi mokyklos treneriai pritaria tokiam projektui. Treniruotėse mokysime svarbiausių technikos elementų – kamuolio varymo, perdavimo, judesių, gynybos vienas prieš vieną ir t.t.“, – pasakoja G. Regina.

Praėjusių metų pabaigoje VKM jau rengė panašaus pobūdžio treniruotes, trukusias tris dienas. Tai bus savotiškas šio projekto tęsinys.

„Pabandėme ir pamatėme, kad tai yra naudinga, sulaukėme gerų atsiliepimų. Tikiu, kad mokyklos treneriai aktyviai prisijungs prie projekto ir dalinsis savo patirtimi, nes kuo žaidėjai gauna daugiau informacijos iš įvairių trenerių, tuo yra geriau“, – mano G. Regina.

Treniruotės vyks VKM sporto salėje, Birželio 23-iosios gatvėje, Vilniuje. Visa informacija bus skelbiama oficialiame mokyklos interneto puslapyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją