Pasak Vilniaus krepšinio akademijos įkūrėjo ir trenerio Mindaugo Tiškaus, didžiausias dėmesys treniruotėse bus skiriamas individualiam kiekvieno vaiko meistriškumo skatinimui.

„Šį poreikį parodo dabartinė situacija Lietuvos krepšinyje – krepšinio komandoms trūksta stiprių, individualiai žaidžiančių krepšininkų. Esant šiai situacijai, mes, kaip jauna organizacija, stengsimės, kad visi keliai į pergales vestų per žaidėjų individualų meistriškumą“, - teigė M. Tiškus.

Jaunųjų krepšininkų kalvė neužmiršo ir tų vaikų bei jaunuolių, kurie mokykloje mokosi antroje dienos pamainoje ar lanko kitos pakraipos būrelius ir darbo dienomis nebeturi laiko sportuoti. Šie vaikai turės puikią galimybę lankyti krepšinio treniruotes savaitgaliais – šeštadieniais ir sekmadieniais.

Akademija pasiūlys dar vieną naujovę – Savaitgalio moksleivių krepšinio lygą. Mokyklos įkūrėjas, dirbantis penkerius metus krepšinio treneriu Vilniuje, pastebėjo, kad vaikai, norintys ir galintys sportuoti tik savaitgaliais, taip pat nori dalyvauti turnyruose, moksleivių lygose ir parodyti savo pasiekimus, bet tokios galimybės dažniausiai neturi. Šioje lygoje galės dalyvauti ir kitų krepšinio mokyklų, klasės ar kiemo draugų suburtos komandos.

Vilniaus krepšinio akademija siekia, kad nė vienas jaunasis krepšininkas nebūtų pamirštas ir visiems butų suteikiama galimybė sportuoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)