Sveikinimų sulaukęs V. Garastas su kolegomis papietavo restorane, o popietę ir vakarą leido namie.

Jubiliatas prisiminė, kad praėjusią vasarą tikėjosi gauti išankstinę gimtadienio dovaną - pasveikinti Lietuvos rinktinės krepšininkus laimėjus Europos krepšinio čempionatą.

Vėliau V. Garastas svajojo ir apie tai, kad Lietuvoje vyktų atrankos į olimpiadą turas, tačiau, pasak jo, „nuklysta į dausas patikint Venesuelai rengti atrankos varžybas“.

Kadangi du „ikigimtadieniniai“ norai nebuvo įgyvendinti, V. Garastas tikisi, jog išsipildys vienas „pogimtadieninis“ - Kęstučio Kemzūros vedama Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė Venesueloje iškovos kelialapį į Londono olimpiadą.

Jubiliato įsitikinimu, svarbiausi įvykiai tiek jo gyvenime, tiek Lietuvos krepšinio srityje - dar ateityje. Anot LKF garbės prezidento, gyvenimo ratas sukasi ir vyksta vis nauji reiškiniai.

V. Garastas prisimena kadaise mokęsis iš savų mokytojų, dabar pats perduoda patirtį kitiems: „Ir taip bus visada. Srautas nenutrūksta“, - informuoja „Lietuvos žinios“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją