Visas 48 minutes ant parketo vyko kova tašką į tašką, todėl nugalėtojas sprendėsi tik paskutinėmis sekundėmis.

Likus žaisti 1:23 min. Tony Parkeris išvedė į priekį „Spurs“ ekipą (107:105), bet jau kitoje atakoje tuo pačiu atsakė Jamalas Crawfordas.

Čempionams sugrąžinti bandžiusio Kawhi Leonardo dvitaškis buvo netaiklus. Po šalį skriejo ir Blake'o Grffino metimas, tačiau kamuolį puolime atsikovoti sugebėjo Mattas Barnesas.

Pranžangą išprovokavęs Chrisas Paulas stojo mesti baudų metimų ir jo rankos nesudrebėjo (109:107). Kitoje atakoje taikliai baudas sumetė ir Timas Duncanas – vėl lygu (109:109).

Mačo didvyriu tapo Ch. Paulas, likus žaisti sekundę pataikęs itin sudėtingą dvitaškį nuo lentos.

Lemiamai atakai „Spurs“ dar turėjo šiek tiek laiko, bet Boriso Diaw virš lanko pakabintą kamuolį numušė M. Barnesas.

Verta pažymėti, kad nuo pirmojo kėlinio pabaigos Ch. Paulas žaidė pasitempęs pakinklės sausgyslę. Baiminamasi, kad jis negalės žaisti pirmose Vakarų konferencijos pusfinalio rungtynėse.

Jose „Clippers“ susigrums su Hjustono „Rockets“ komanda, kuri 4-1 eliminavo Dalaso „Mavericks“ krepšininkus. Pirmoji akistata jau naktį iš pirmadienio į antradienį 4.30 val. Lietuvos laiku Hjustone.

„Clippers“: Chrisas Paulas 27, Blake'as Griffinas 24 (13 atk. kam., 10 rez. perd.), Mattas Barnesas 17, Jamalas Crawfordas 16, J. J. Redickas 14 taškų.

„Spurs“: Timas Duncanas 27 (11 atk. kam.), Tony Parkeris 20, Danny Greenas 16, Kawhi Leonardas 13 (10 atk. kam.), Borisas Diaw 12 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)