Šį kartą linksmiausiųjų penketuke atsidūrė ir vienas lietuvis.

1. Toronto „Raptors“ vidurio puolėjas Jonas Valančiūnas turėjo gerokai paplušėti, kad įmestų savo dantų apsaugą į puodelį. Tai sukėlė šypseną net jo komandos draugui, o pats JV gerokai įpyko. „J. Valančiūnas šį vakarą negalėjo įmesti nieko“, – linksmą situaciją apibūdino Shaqas.

2. Kitas „Raptors“ nerys Greivis Vasquezas veikiausiai bandė užmesti kamuolį savo komandos draugui, bet jo perdavimas buvo itin nevykęs.

3. Jutos „Jazz“ puolėjas Trevoras Bookeris niekaip negalėjo išmesti kamuolio iš užribio, kol galiausiai išmetė jį už aikštės ribų.

4. Indianos „Pacers“ aukštaūgis Roy'us Hibbertas veikiausiai pats nesuprato, ką norėjo padaryti, kai jo ekipos draugai atsikovojo kamuolį po savuoju krepšiu.

5. NBA teisėjas Joey Crawfordas bėgdamas turbūt užkliuvo už vidurio linijos, kadangi nukrito visiškai lygioje vietoje. O galbūt lyga jam skirs piniginę baudą už vaidybą? (angl. „flopping“)

Primename, kad 3 val. nakties iš antradienio į trečiadienį „Raptors“ namuose žais antrąsias NBA aktintamųjų varžybų Rytų konferencijos ketvirtfinalio serijos iki keturių pergalių rungtynes su Vašingtono „Wizards“ klubu (kol kas serijoje – 0:1).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)