Pasivaržyti dėl geriausiai šokančios ir žaviausios šokėjų grupės vardo į Palangą atvyks merginos iš Molėtų, Trakų, Marijampolės, Raseinių, Joniškio, Šilutės ir Jonavos. Konkurse dalyvaus ir prieš metus NKL surengtame konkurse triumfavusios palangiškės.

Rungtynių tarp „Palangos“ ir „Delikateso“ metu visos konkurso dalyvės atliks po du šokius. Merginų pasirodymus vertins keturios profesionalios krepšinio šokėjos. Po rungtynių komisijos narės paskelbs geriausiai šokančią grupę.

Žaviausia NKL šokėjų grupė paaiškės kiek vėliau. Su kiekviena į Palangą atvyksiančia merginų grupe organizatoriai paruoš po video reportažą. Peržiūrėję juos NKL svetainės lankytojai balsavimu nuspręs, kurios merginos yra žaviausios.

Geriausiai šokančiai NKL merginų grupei atiteks UAB „Mantinga“ įsteigtas prizas – aprangos komplektas. Žaviausia šokėjų grupė bus pakviesta šokti NKL finalo ketverte ir apdovanota konkurso rėmėjos prizais.

Geriausių šokėjų konkursą NKL organizuoja trečius metus iš eilės. Praėjusiai metais jame pergalę šventė „Palangos“ komandos šokėjos, metais anksčiau - „Šilutės“ merginos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)