Aukštaūgio paslaugomis taip pat susidomėjo Krasnodaro „Lokomotiv–Kuban“ ekipa, kuri pateikė finansiškai geresnį pasiūlymą negu italai.

„Ilgus metus savo komandoje norėjome matyti tokio tipo žaidėją kaip Darjušas. Visų pirma jis yra universalus, patyręs krepšininkas, kuris bus pavojingas varžovams tiek arčiau krepšio, tiek žaidžiant toliau nuo jo. Jis puikiai gali žaisti aukščiausiu lygiu, padės mūsų komandai tapti geresne bei pamokys jaunimą“, – pirkiniu džiaugėsi „Grissin Bon“ direktorius Alessandro Frosini.

Prieš priimdamas sprendimą D. Lavrinovičius kalbėjosi su R. Kaukėnu ir Donatu Slanina, kuris dirba klubo valdyboje.

„Esu laimingas, galėdamas žaisti „Grissin Bon“ klube. Kalbėjausi su komandos vadovais, treneriais ir jie man paliko gerą įspūdį. Be to, R. Kaukėnas ir D. Slanina leido suprasti, kad ši komanda yra kaip tik man. Jie man papasakojo, kad Emilijo Redžas – gražus miestas, su puikiais gyventojais, o „Grissin Bon“ – sparčiai tobulėjanti ekipa. Mano tikslas – nugalėti, atiduoti visas jėgas. Su naujaisiais komandos draugais sieksime pergalių“, – sakė brolis.

D. Lavrinovičius praėjusį sezoną Eurolygoje per 29 minutes rinkdavo 15,1 taško (60 proc. dvit., 40 proc. trit., 88 proc. baud.), atkovodavo 5,4 atšokusio kamuolio bei atlikdavo 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)