Tačiau portalo sbnation.com teigimu, „Rockets“ generalinis vadybininkas Darylas Morey nesiruošia į planuojamą sandorį įtraukti tikru sezono atradimu tapusio Lietuvos rinktinės puolėjo Donato Motiejūno, nebent už jį kita komanda pasiūlytų lygos žvaigždę.

„Nepanikuokite. Nematau, kad Donatas galėtų būti įtrauktas į kokius nors mainus, išskyrus grandiozinius, tarkime, su Ty Lawsonu, kas nėra jau taip neįmanoma.

D. Motiejūnas turbūt yra trečias neliečiamasis „Rockets“ gretose po Jameso Hardeno ir Dwighto Howardo. Jo atlyginimas šį sezoną siekia 1,5 mln. JAV dolerių, o kitąmet paaugs iki 2,3 mln. JAV dolerių. Neįtikėtinai įdomu bus sulaukti naujos jo sutarties, ypač po to, kai padidės algų kepurė. D-Mo šių metų mainuose būtų tikras koziris, tačiau, turint omenyje D. Howardą kamuojančias sveikatos problemas, netikiu, kad „Rockets“ pasiryš jį ištraukti“, – teigė žurnalistas Ethanas Rothsteinas.

Primename, kad NBA žaidėjų mainų terminas baigsis ketvirtadienį 22 val.

Nesitikima, kad į kokį nors sandorį bus įtrauktas ir Toronto „Raptors“ aukštaūgis iš Lietuvos Jonas Valančiūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)