Svečiai iš Teksaso kontroliavo padėtį kone viso mačo metu ir pasiekė gana užtikrintą pergalę, kuri jiems jau buvo 50-toji šiame sezone. Po jos „Rockets“ komanda Vakarų konferencijoje pasivijo antroje vietoje žengiančius Memfio „Grizzlies“ (50/23).

„Raketoms“ šioje dvikovoje nepadėjo ne tik D-Mo, bet ir dar du starto penketo žaidėjai – Patrickas Beverkey ir Terrence'as Jonesas.

„Wizards“: Johnas Wallas 25 (7/17 metimai iš žaidimo, 11/12 baudos, 8 atk. kam., 12 rez. perd., 7 klaidos), Bradley Bealas ir Otto Porteris po 15, Nene 10, Marcinas Gortatas (10 atk. kam.) ir Ramonas Sessionsas po 6 taškus.

„Rockets“: Jamesas Hardenas 24 (7/20 metimai iš žaidimo, 9/10 baudos), Corey Breweris 15, Joshas Smithas 14 (10 atk. kam.), Trevoras Ariza 13, Dwightas Howardas 11 (10 atk. kam.), Pablo Prigioni 10 taškų.

„Rockets“ iš Vašingtono išskrido tiesiai į Torontą, kur pirmadienį susitiks su Jono Valančiūno atstovaujamu „Raptors“ kolektyvu.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)