Nugalėtojams Tomas Domarkas pelnė 23, o Mindaugas Norkus – 18 taškų.

Tauragiškių gretose išsiskyrė: Paulius Počiuipa 15, Paulius Žurna 13 taškų.

Antrosios finalo rungtynės vyks šeštadienį Telšiuose.

„Telšių“ treneris Augenijus Vaškys: „Laimėjome pirmas rungtynes, susigrąžinome aikštės pranašumą ir tiek. Niekas dar nėra laimėta, tai tik vienerios rungtynės. Ir vyrus bandau nuteikti lygiai taip pat. Tačiau jau rytoj viskas gali grįžti į pradžią. Juolab, kad ir varžovai ne ta komanda, kuri po pirmų pralaimėtų rungtynių keltų rankas į viršų“.

Tauragės klubo treneris Edvardas Žemgulis: „Pagrindinės pralaimėjimo priežastys – prastas pataikymas ir kibi varžovų gynyba. Jie išmušė mus iš tokio žaidimo, kokį mėgstame ir mokame žaisti. Be to, jie labiau buvo nusiteikę, kovojo dėl kiekvieno aikštės metro. O mes pirmoje rungtynių dalyje susikrovėme nemažą pranašumą, atsipalaidavome, ėmėme improvizuoti, žaisti po vieną, todėl buvome nubausti. Iki rytojaus išvadas padarysime ir eisime kovoti toliau“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)