„Sezono pabaiga buvo labai nuvilianti. Prisiimame visą atsakomybę dėl to. Manau, mūsų fanai yra verti daugiau“, – sakė jis.

„Mums buvo trenkta į veidą, tačiau šiandien ne ta diena, kad būtų priimti drastiški sprendimai. Nors gal ir tikitės, dar tikrai nesakau, kad treneris Dwane'as Casey palieka mus. Artimiausias dvi savaites analizuosiu, kas buvo gerai ir kas ne, kas dėl to kaltas, ar galima tai ištaisyti ir t. t. Tuomet ir priimsiu tam tikrus sprendimus“, – tęsė jis.

M. Ujiri sulaukė ir klausimo apie Jono Valančiūno ateitį.

„Šį sezoną Jonas jau geriau gynėsi ir kovojo dėl kamuolių. Jis – svarbi mūsų komandos dalis. Dabar tereikia susėsti rimtam pokalbiui su D. Casey ir išsiaiškinti, ar mes jį pakankamai gerai išnaudojome“, – rėžė Toronto ekipos vadovas.

Primename, kad „Raptors“ beviltiškai net 94:125 ketvirtą kartą iš eilės neprilygo Vašingtono „Wizards“ komandai, Rytų konferencijos seriją pralaimėjo sausai 0:4 ir baigė savo pasirodymą šių metų NBA atkrintamosiose varžybose.

„Nemanau, kad mes esame tokie geri, kaip kad pradėjome šį sezoną (24/7), bet taip pat ir nesame tokie blogi, kaip jį užbaigėme“, – pareiškė D. Casey, atkreipęs dėmesį į antroje sezono pusėje suprastėjusią saviškių gynybą.

„Pasitikiu rezultatais, kuriuos pasiekiau ir ką nuveikiau nuo tuo laiko, kai čia atvykau. Šiemet mes iškovojome 49 pergales ir vėl laimėjome Atlanto divizioną“, – kalbėjo jis, į Torontą atvykęs 2011 m. – iškart po to, kai būdamas Dalaso „Mavericks“ trenerio asistentu tapo NBA čempionu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)