Bendrovė „TonyBet“ pranešė, kad ateinantį sezoną ji kol kas vienintelė Lietuvoje nemokamai transliuos visus Eurolygos ir Europos taurės mačus, o Lietuvos komandų – Kauno „Žalgirio“, Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Klaipėdos „Neptūno“ kovas visą sezoną tiesiogiai komentuos Robertas Petrauskas.

„Džiaugiuosi, kad neteks atitrūkti nuo krepšinio“, – po sutarties su pasirašymo kalbėjo R. Petrauskas. - Jau po truputį buvau pradėjęs dėliotis planus, tačiau sulaukęs pasiūlymo ir toliau tęsti komentatoriaus darbą, negalėjau jo atsisakyti. Per daug myliu krepšinį ir jam neabejingus žmones. Šis darbas man teikia didžiulį malonumą, todėl džiaugiuosi, kad galėsiu ir toliau komentuoti svarbiausias krepšinio kovas.“

Bendrovė savo žaidėjams suteiks galimybę tiesiogiai stebėti visas Eurolygos ir Europos taurės turnyrų rungtynes – to Lietuvoje iki šiol nesiūlė nė vienas televizijos kanalas. Transliacijas su R. Petrausko komentarais bus galima stebėti internetu - bendrovės tinklapyje.

„Naujame sezone savo žaidėjams nemokamai rodysime aukščiausios kokybės visų Eurolygos ir Europos taurės mačų transliacijas. Su Roberto komentavimu jos tikrai bus dar įdomesnės“, – įsitikinęs bendrovės rinkodaros skyriaus vadovas Andrius Lapienis.

Iš viso per metus savo interneto svetainėje bendrovė ketina parodyti beveik 20 tūkst. įvairių sporto šakų varžybų tiesioginių transliacijų. Vis dėlto, Eurolyga – neabejotinai daugiausiai dėmesio susilaukiantis turnyras, todėl jam bus skiriamas ypatingas dėmesys.

„Iki šiol daugiausiai dėmesio Lietuvoje susilaukdavo Ričardo Berankio teniso mačų transliacijos. Neabejojame, jog svarbiausius krepšinio turnyrus – Eurolygą su „Žalgiriu“ ir Europos taurės turnyrą, kur dalyvaus „Lietuvos rytas“ ir „Neptūnas“, - stebės rekordinis kiekis žiūrovų“, – tikisi A. Lapienis.

R. Petrauskas karjerą televizijoje pradėjo 1999 metais ir komentavo LKL mačus, o jau 2000-ais dirbo ir Sidnėjaus olimpinėse žaidynėse. Eurolygos kovas R. Petrauskas komentuoja jau daugiau nei dešimtmetį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)