Amerikietis susižeidė paskutinėse, penktose, Vakarų konferencijos finalo rungtynėse prieš Hjustono „Rockets“ klubą, kuomet gynėjui keliu į galvą „įvažiavo“ Trevoras Ariza. Nors K. Thompsonas po sutrenkimo dar buvo pasirengęs grįžti į aikštę, tačiau po mačo situacija paūmėjo.

Krepšininkas negalėjo pats vairuoti automobilio, o vėliau, tėvo teigimu, jo sūnų pradėjo pykinti, kas yra vienas iš smegenų sukrėtimo požymių. Po tyrimų paskelbta, kad snaiperiui kurį laiką yra uždrausta žaisti ir tiksli sugrįžimo data į rikiuotę nėra aiški.

K. Thompsonui kasdien bus atliekami tyrimai ir taip stebimas jo progresas. Gera žinia yra ta, kad iki finalo dar likę šešios dienos ir greičiausiai gynėjas bus pasirengęs pirmosioms rungtynėms birželio 4 dieną.

Atkrintamosiose varžybose K. Thompsonas per vidutiniškai 36 minutes renka 19,7 taško (49 proc. dvit., 43 proc. trit., 76 proc. baud.), atkovoja 3,7 kamuolio ir atlieka 2,9 rezultatyvaus perdavimo.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)