„Pirmiausia, didžiuliai sveikinimai mano žaidėjams – jie buvo puikūs“, – žalgiriečiais didžiavosi iškart po dramatiškos rungtynių pabaigos kalbintas G. Krapikas.

„Antra dvikovos pusė nebuvo lengva, nes „Efes“ komanda sukėlė mums nemažą spaudimą, bet mes atsilaikėme kaip tikri vyrai. Mums pasisekė pasiekti itin sunkią pergalę Stambule prieš šios grupės lyderius. Žinoma, aš pasveikinau savo žaidėjus, nes jie sužaidė labai sunkias rungtynes“, – susitikimą analizavo ir vertino treneris.

„Tai buvo sunkios rungtynės – keturių kėlinių kova. Bet mažos detalės leido mums laimėti“, – sakė karjeros rungtynes Eurolygoje sužaidęs Edgaras Ulanovas.

22-ejų metų puolėjas susitikimą pradėjo starto penkete ir per 30 aikštelėje praleistų minučių pelnė 19 taškų (6/8 dvit., 1/2 trit., 4/5 baud. met.), atkovojo 7, perėmė 2 ir prarado 1 kamuolį, 4 sykius pažeidė taisykles, išprovokavo 5 varžovų pražangas ir surinko 23 naudingumo balus.

DELFI primena, kad žalgiriečiai sezono starte metė rimtą iššūkį galingajam Madrido „Real“ klubui, bet vis tik turėjo pripažinti varžovų pranašumą (71:80), ir savų žiūrovų akivaizdoje nepaliko jokių vilčių turnyro debiutantei „Nižnij Novgorod“ komandai (97:63).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)