Į Šiaulių miesto savivaldybę sugužėjusius čempionus su treneriu Gediminu Petrausku priešakyje sveikino meras Justinas Sartauskas, Šiaulių miesto krepšinio federacijos prezidentas Juozas Pabrėža, Kūno kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Gintaras Jasiūnas, „Šiaulių“ klubo valdybos pirmininkas Alfonsas Armalas.

Šiaulių meras J.Sartauskas pasidžiaugė ir įspūdinga „Šiaulių“ pergale, ir ištikimu tiek krepšinio, tiek kultūros renginių rėmėju A.Armalu.

„Tai - ilgai laukta istorinė pergalė“, – pažymėjo J. Pabrėža, palinkėjęs komandai medalių ir LKL čempionate.

Savivaldybei už dėmesį ir paramą krepšiniui padėkojęs klubo direktorius Adomas Klimavičius juokavo, kad 12 kartų laimėti LKL ir BBL čempionatų bronzos medaliai jau buvo pabodę: „Tai buvo tarsi eiliniai pietūs“.

Treneris G. Petrauskas padėkojo ir už paramą krepšiniui, ir už komandai parodytą dėmesį: „Mes žaidžiame dėl žiūrovų. Gavęs kvietimą atvykti čia, supranti, kad esi įdomus ne vien tik sau“.

Vienas klubo įkūrėjų, rėmėjų ir vadovų A. Armalas neslėpė, kad pasiaukojantis žaidimas kartais net ašarą spaudžia, bet šypsodamasis palinkėjo neprarasti budrumo: „Rytoj rungtynės Kėdainiuose. Žiūrėkit, kad nebūtų kaip toje patarlėje – mažas akmenėlis didelį vežimą verčia“.

„Atvažiavau baigiantis sezonui. Stengiuosi negadinti komandos žaidimo braižo ir džiaugiuosi, kad mane draugiškai priėmė“, – kalbėjo paskutinis ekipos pirkinys Bambale'as Osby.

„Šiaulių“ krepšininkai BBL finale dukart – 62:57 ir 78:66 – palaužė poros favorite laikytą Prienų „Tonybet“ ekipą.