Iškart po „Žalgirio“ rytinės treniruotės mintimis ir šviežiausiomis įžvalgomis dalinosi komandos vidurio puolėjas Robertas Javtokas ir vis daugiau teigiamų emocijų keliantis jaunasis Lukas Lekavičius.

R. Javtokas pasakojo, kaip komanda yra pasiruošusi rungtynėms su Žemutinio Naugardo ekipa, o L. Lekavičius atskleidė, ką galvoja apie tai, kad kai kurie nuogąstauja dėl jo žemo ūgio bei dėl to galimai nukentėsiančios gynybos.

Po „Nizhny Novgorod“ komandos treniruotės eilė išsakyti savo nuomonę atėjožaliai baltiems puikiai pažįstamam ekipos vyriausiajam treneriui Ainarui Bagatskiui bei puikią sportinę formą pastaruoju metu demonstruojančiam amerikiečiui įžaidėjui Taylorui Rochestie.

Treneris papasakojo apie jaunos „Nizhny Novgorod“ komandos sėkmę, greitą progresą bei laukiančią akistatą su „Žalgiriu“. Tuo tarpu T. Rochestie atsakė į klausimus apie jo pasirinkimą krepšinį žaisti būtent Europoje, o ne JAV, gynėjo pomėgį mėtyti sudėtingus metimus ir kitus dalykus.

Mačo Kaune pradžia – 19.45 val. Po dvikovos krepšinio mėgėjai galės išklausyti abiejų trenerių mintis apie rungtynes.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)