„Nevėžis“ priartėjo prie devintoje vietoje esančių „Prienų“ ir šias dvi komandos dabar skiria vos vienas taškas. Pradžiugino žaidėjus ir netikėta dovana - ūkininkų įsteigto „Ūkininkų fondo“ 1 500 eurų premija.

Paskatinimo krepšininkams akciją inicijavo ūkininkas Arvydas Šmigelskis su sūnumi Karoliu. Juos palaikė Antanas Mažeika, Vidmantas Girdzijauskas, Antanas Pacaitis, Ramūnas Špokas, Romas Vasylius ir Vaida Žebrauskienė.

A. Šmigelskio teigimu, tokia dovana krepšininkams nebus vienkartinė. Ateityje ūkininkai planuoja steigti paramos fondą, kurio lėšomis skatins sportininkus už gražias ir svarbias pergales.

„Tiesiog esame savo krašto patriotai. Suprantame, kad krepšinio klubui nėra lengva išgyventi, tad norėdami žaidėjus papildomai padrąsinti, nutarėme apdovanoti premija už svarbią pergalę“, – įteikdamas premiją sakė A. Šmigelskis.

Krepšinio klubo „Nevėžis“ direktorius Antanas Sakavickas padėkojo ūkininkams už paramą ir papildomą indikatorių rungtynėse, vedusį į laimėjimą.

„Labai smagu sulaukti ne tik moralinio, bet ir materialinio palaikymo. Tikimės, kad tai tik graži pradžia ir su ūkininkais užmegsime nuolatinį bendradarbiavimą. Jau netrukus ūkininkams padėkosime už šią dovaną, pakviesdami juos į rungtynes su Kauno „Žalgirio“ ekipa.“

Premiją atsiėmę krepšininkai ir jų treneriai sakė, kol neturėjo pinigų, tol neplanavo, kur juos išleis. Vieni prasitarė, kad galbūt pirks vitaminų, kiti – palepins save maloniomis staigmenomis. O treneris

„Galės vyrai pasidaryti sau nedidelę šventę“, - tik nusišypsojo Mindaugas Budzinauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)