„Džiaugiamės, kad mūsų komandos draugai – „Ūkininikų fondas“ – susirūpino ekipos situacija. Vieningai pasitarę ūkininkai suvienijo jėgas vardan kilnaus tikslo – norėdami paskatinti mūsų komandos krepšininkus kilti į kovą ir pagerinti komandos rezultatą. Pažiūrėsime, ar tai padės komandai pasiekti taip trokštamą tikslą ir užimti gerokai aukštesnę poziciją turnyro LKL lentelėje“, – sako „Nevėžio“ komandos direktorius Antanas Sakavickas.

Pergalės atveju krepšininkai išsidalins piniginį prizą, o kur jie investuos šią premiją, anot direktoriaus, yra kiekvieno žaidėjo asmeninis reikalas.

Ūkininkai tikisi, kad ilgainiui prie šios geranoriškos akcijos prisijungs ir jų kolegos – kiti ūkininkai ar verslininkai.

Kėdainiečiai su „Prienais“ susikaus pirmadienį, kai 18.30 val. Kėdainių arenoje prasidėsiančiame mače sieks penktos pergalės šį sezoną.

Prieš dvikovą su Prienų ekipa „Nevėžis“ kviečia savo aistruolius į draugiškas rungtynes tarp Kėdainių rinktinės ir 16-18 metų amžiaus Kinijos rinktinės krepšininkų, vadovaujamų 2003-ų metų Europos čempiono Sauliaus Štombergo.

„Nevėžis“ Kėdainių rinktinei žada „paskolinti“ keletą savo komandos narių. Žali ir balti kviečia visus savo fanus ir į šias draugiškas rungtynes stebėti, kaip pasirodys perspektyviausi Kėdainių rajono krepšininkai. Susitikimo pradžia – 15.30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)