Dalyvavo gausiai užsiregistravę studentai ir pilnamečiai moksleiviai, kurių vieniems gatvės krepšinis - hobis, kitiems - įnirtinga kova.

Krepšininkai savo sugebėjimus rodė ir dėl prizinių vietų varžėsi iki 2 valandos nakties. Antrame plane visą varžybų laiką vyko grafičio meistrų kūryba ant Kauno miesto autobuso, kuris renginio pabaigoje buvo gatvės krepšinio pažiba. Ant scenos pasirodė net keturios grupės - „Loop brothers“, „Tie Geresni“, „Omerta“ ir „Dj Name“, kurios audrino publiką hiphopo ritmais. Netrūko ir kitų pasirodymų: „Me Gustos“ studijos šokėjai šlifavo sceną, taip pat kaip ir „A- Gang “ šokių namai. „Bmx-ikseriai“ važinėjosi ir rodė, ką sugeba. Publika nebuvo užmiršta, jiai buvo organizuojamos papildomos rungtys, kuriose buvo galima laimėti puikių prizų

Temstant komandų sumažėjo, liko tik stipresni dalyviai. Po pirmos valandos nakties prasidėjo prizinės kovos, kurių metu išaiškėjo nugalėtojai. Pirmą vietą iškovojo komanda „4 in 1“ (A. Švelnys, M. Karpičius, A. Stanaitis, E. Nutautas), antrą - „Vidstata“ (D. Arlauskas, E.Aukštikalnis, R.Trepočka, A. Škimas), o garbingą trečią - „Plienas“ (V. Bulkevičius, A. Malinauskas, M. Kenstavičius).

Organizatoriai džiaugėsi, kad oras, kaip ir tikėtasi, buvo puikus, o renginio koordinatorius Mindaugas Valkavičius visiškai ramus ir linksmas pasakė: „Naktinis krepšinis yra tai, ko mes, KTU FSA DiDi, laukiame visus metus. Jį organizuoti mums yra lyg sukviesti visus savo draugus į gimtadienį“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)