Penktadienį oficiali „Chimki“ svetainė išplatino pranešimą, kuriame susidariusią situaciją pakomentavo ekipos direktorius Viktoras Byčkovas.

„Mes siejome savo viltis su Marijonu, kuris yra labai stiprus žaidėjas ir tiesiog geras žmogus. Nelaimei, jį užklupo labai rimta liga. Mes padarėme pauzę, pasikonsultavome su medicinos ekspertais, tačiau jų verdiktas buvo toks: dabar jis negali nei žaisti, nei treniruotis.

Aptarę situaciją su pačiu M. Petravičiumi priėjome prie išvados, kad geriausia būtų išsiskirti. Dabar krepšininkas gydysis Lietuvoje ir tikime, kad pasveiks bei galės tęsti savo karjerą“, - pareiškė V. Byčkovas.

Primename, kad M. Petravičius, kuriam Europos čempionato metu buvo diagnozuota reta sportininkams liga plaučių mikroembolija, į Rusiją atvyko 2012 metų sausį, bet aikštelėje pasirodė tik mače su Krasnojarsko „Jenisej“ (90:69), kuriame žaidė penkias minutes.

Prieš tai M. Petravičius buvo pasirašęs sutartį su Ukrainos Mariupolio „Azovmaš“ klubu, bet jam taip nė karto ir neatstovavo.

Paskutinius du sezonus lietuvis gynė Milano „Emporio Armani“ garbę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją