Jo atstovaujama Kantu ekipa sezoną baigė ketvirtfinalyje, kur serijoje iki trijų pergalių 2:3 nusileido Venecijos „Umana Reyer“ klubui su Deividu Dulkiu.

Dalindamasis mintimis su vietos žiniasklaida 35 metų 201 cm ūgio puolėjas prisipažino, jog žaidimas Italijoje jį labai sužavėjo ir jis yra pasirengęs ir ateinantį sezoną vilkėti Kantu klubo marškinėlius.

„Čia jaučiuosi labai patogiai. „Aqua Vitasnella“ – puikiai organizuota komanda. Mano agentas yra pasiryžęs derėtis ir pabandyti pratęsti sutartį su klubu. Manau yra nemaža tikimybė, jog sugrįšiu į Italiją. Noriu užbaigti pradėtą darbą“, – ryžtingai kalbėjo veteranas.

Italijos čempionate M. World Peace vidutiniškai per 23 žaidimo minutes rinko 13,4 taško, atkovojo po 4 kamuolius ir atliko 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją