29-erių metų 196 cm lietuvis paskutinėse rungtynėse nežaidė dėl traumos, o sezonui finišavus savo mintimis pasidalijo socialiniame tinkle „Instagram“.

„Galų gale šis sezonas baigėsi. Ir greičiausiai jis buvo pats sunkiausias iš visų, kuriuos man teko turėti. Komandos draugai nuolat keitėsi – išvykdavo ir atvykdavo, klubo finansinė situacija buvo nestabili, netrūko traumų, skaudžių pralaimėjimų, nors būta ir įsimintinų pergalių“, – M. Pocių cituoja BasketNews.lt. – Nepaisant visko, aš didžiuojuosi komandos draugais, kurie išliko stiprūs, priėmė iššūkį ir kovojo iki pabaigos.“

Praėjusią vasarą lietuvis su „Galatasaray“ sudarė sutartį pagal formulę 1+1, tačiau abejoja, ar ir kitą sezoną vilkės Stambulo komandos marškinėlius.

„Reikia atsipūsti ir versti naują puslapį. Kol kas nežinau, kokia bus ateitis. Jeigu aš čia sugrįšiu ir rudenį, tikiu kad sezonas bus geresnis pagal visus komponentus. O jeigu ne, noriu padėkoti visiems komandos draugams ir „Galatasaray“ fanams už palaikymą. Man buvo didelė garbė ir malonumas būti šios komandos nariu, nepaisant visų aplinkybių“, – krepšininko iš Lietuvos žodžius perteikia BasketNews.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)