Treniruotės vyksta LSU sporto bazėse. Komanda jau rugpjūčio 6 dieną Garliavoje sužais draugiškas rungtynes su Egipto nacionaline vyrų rinktine, o rugpjūčio 11 dieną Kėdainių arenoje - su Austrijos rinktine.

Pasirengimo kulminacija bus rugpjūčio 14-21 dienomis kelionė į Italiją, kur LSU komanda sužais 5 draugiškas rungtynes su NCAA I diviziono „Georgetown“, „Marquette“, „North Dakota“, „Drake“ ir „Stony Brook“ universitetų ekipomis.

Nuo vaikinų neatsilieka ir merginų komanda, kuri nuo liepos 23-ios dienos taip pat jau treniruojasi. Merginų komanda, sudaryta LSU absolvenčių pagrindu, treniruoja Rasa Kreivytė ir komandos vadovas L. Eglinskas.

Merginos rugpjūčio 5-12 dienomis taip pat vyks į Italiją, kur turės istorinę galimybę sužaisti su NCAA „Clemson“, „Alabama“, „Tennessee“ ir „Purdue“ universitetų merginų komandomis.

Vaikinų komandos sudėtis: Šarūnas Vingelis, Šarūnas Beniušis, Giedrius Kurtinaitis, Tomas Miškinis, Justas Nausėdas, Lukas Polekauskas, Kristupas Žemaitis, Modestas Žaunieriūnas, Andrius Gaidys, Andrius Globys, Martynas Beržanskas ir Taurantas Tamošiūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)