Vienvaldžiu balsavimo lyderiu ir toliau išlieka „Žalgirio“ legionierius Jamesas Andersonas, surinkęs 13770 balsų. Jis jau praėjusią savaitę buvo ramus dėl vietos starto penkete.

Likusios balsavimo dienos bus įtemptos dviems įžaidėjams – Adui Juškevičiui ir Lukui Lekavičiui. Čia ir toliau verda atkakli kova ir vilniečių atakų organizatorius surinkęs 8123 balsus lenkia Lietuvos čempionų atstovą turintį 8088 balsus.

Lengvojo krašto puolėjo pozicijoje Gediminą Oreliką (5965) praėjusią savaitę aplenkęs Edgaras Ulanovas (6346) sirgalių dėka neužleidžia vietos starto penkete vilniečių atstovui.

Dėl vietos starto penkete beveik ramus „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas surinkęs 9425 balsus.

Likusios dienos turėtų sudėlioti visus taškus ant „i“ vidurio puolėjo pozicijoje. Artūras Gudaitis (8586 balsai) atsilieka nuo Antano Kavaliausko (8650 balsų) ir bent jau kol kas užleidžia jam vietą starto penkete.

Vyriausiojo trenerio pareigos BEKO-LKL „Žvaigždžių dienos“ rungtynėse atiteks Gintarui Krapikui (11652 balsai), kuris daugiau nei dvigubai lenkia vėliau į balsavimą įtrauktą„Lietuvos ryto“ strategą Marcelo Nicolą (5040 balsų).

LKL rinktinės gretose taip pat aiškėja starto penketo nariai, tačiau likusios dienos gali įnešti permainų. Tą įrodė praėjusi savaitė, kai trečias balsavime žengęs Julius Jucikas (4025 balsai) sirgalių dėka aplenkė tiek Vilmantą Dilį (3680 balsų), tiek Valdą Vasylių (3598 balsai) ir pretenduoja į starto penketą sunkiojo krašto puolėjo pozicijoje.

Įžaidėjo pozicijoje išlieka atkakli kova, nes Rashaunas Broadusas (4996 balsai) lenkia „Pieno žvaigždžių“ atstovą Michealą Dixoną (4802 balsai) beveik 200-ais balsų.

Palaikymo ir toliau sulaukia „Neptūno“ atstovai Martynas Mažeika (6820 balsų) ir Deividas Gailius (6956 balsai), abu jie gali beveik ramūs dėl vietos starto penkete.

Vidurio puolėjo pozicijoje ir toliau pozicijų neužleidžia „Pieno žvaigždžių“ aukštaūgis Alexanderis Oriakhi, surinkęs 5307 balsus ir lenkiantis komandos draugą Evaldą Kairį (4300 balsų) bei Simą Galdiką (3867 balsai) iš „Neptūno“.

Vyriausiojo trenerio kostiumą jau gali matuotis Kazys Maksvytis, kuris yra surinkęs 6830 balsų. Teorines viltis aplenkti jį dar turi nebent „Juventus“ strategas Dainius Adomaitis – 5420 balsų.

BEKO-LKL „Žvaigždžių dienos“ balsavimas tęsis iki kovo 8 dienos, tad liko tik kelios dienos atiduoti balsą už jums patinkantį krepšininką. Rinkti savo starto penketus ir trenerius galite interneto puslapyje zvaigzdziudiena.lt. Vienam laimingajam atiteks kelionė dviems į Turkiją, o taip pat 1000-asis, 2000-asis ir t. t. balsavęs lkl.lt lankytojas laimės pakvietimus į BEKO-LKL „Žvaigždžių dienos“ renginį.

Įspūdingas BEKO-LKL renginys, vienijantis geriausius LKL krepšininkus ir trenerius po 8 metų pertraukos grįžta į Vilnių. „Siemens“ arenoje spindės ryškiausios LKL žvaigždės, susirinks geriausi lygos treneriai, sporto, verslo bei pramogų pasaulio atstovai. Sirgaliai išvys snaiperio, oro karaliaus ir trenerių karavano konkursus, įspūdingą muzikos ir šviesų šou. BEKO-LKL „Žvaigždžių dienoje“ šalies krepšinio aistruolius privers išsižioti fantastiškų elektroninių šokių asai iš Ukrainos „Light Balance“.