Tačiau tada žalgiriečiai atkovojo kamuolį puolime, jis nukrito tiesiai Artūrui Milakniui į rankas, o patikimas „Žalgirio“ snaiperis lemiamu metu neprašovė. Jis padidino skirtumą iki 68:64 ir „Žalgiris“ išsaugojo pergalę.

„Svarbiausia, kad kovojome iki pabaigos. Neįmetėme vieno, kito metimo, bet „lipome“ ant lentos ir atkovojome svarbų kamuolį. Tiek prametęs privalėjau pataikyti“, – šyptelėjo A. Milaknis.

Kauno ekipos gynėjas buvo rezultatyviausias „Žalgirio“ gretose ir pelnė 18 taškų. Jis šiek tiek pyktelėjo ant savęs, kad pataikė tik 3 tritaškius iš 9.

Žalgiriečiai kurį laiką pirmavo dviženkliu skirtumu, bet po pertraukos „Lietuvos rytas“ atkūrė intrigą ir vos nepersvėrė rezultato.

„Nežinau, kažkodėl sustojome. Pradėjome strigti puolime. Manau, gynyboje susitvarkėme pakankamai neblogai, bet trečiame kėlinyje juos paleidome. Reikėtų išanalizuoti šias klaidas. Tiesa, daug prametėme laisvi. Nepasakyčiau, kad pramesti mūsų metimai buvo jų gynybos nuopelnas“, – tikino A. Milaknis.

Antros serijos rungtynės vyks Vilniuje sekmadienį (16.15 val.).

Šaltinis
Temos
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)