Antrame ture „Lietuvos rytas“ keliaus į Vengriją ir varžysis su Šolnoko „Olaj“ komanda (spalio 20-21 d.).

Spalio 27 arba 28 dieną vilniečiai savų žiūrovų akivaizdoje kovos su Saratovo „Avtodor“, o po savaitės - ir su Sankt Peterburgo „Zenit“.

Pirmo Europos taurės turnyro rato finišas numatytas lapkričio 10-11 dienomis, kai Marcelo Nicola auklėtiniai vyks į Salonikus.

Reguliarus sezonas baigsis gruodžio 15-16 dienomis.

Klaipėdos „Neptūno“ komanda Europos taurės turnyro sezoną pradės namuose vyksiančiomis rungtynėmis su Stambulo „Galatasaray“ klubu. Mačas uostamiestyje vyks spalio 13 arba 14 d.

Tikslios rungtynių datos kol kas nėra paskelbtos, tačiau Eurolygos sezonas turėtų startuoti spalio 15 arba 16 dieną.

Kauno „Žalgiris“ Eurolygos sezoną pradės spalio 15-16 d. Lenkijoje, kur žais su šios šalies čempionu Zielonos Guros „Stelmet“ klubu. Spalio 22-23 d. kauniečiai namuose susitiks su Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ (Rusija) komanda, spalio 29-30 d. Izmire susigrums su „Pinar Karsiyaka“ krepšininkais, lapkričio 5-6 d. namuose priims „Barcelona“ ekipą, o lapkričio 12-13 d. Graikijoje jėgas išbandys su Atėnų „Panathinaikos“ klubu.

Antrame reguliaraus sezono rate komandos rungtyniaus tokia pačia tvarka, tik apsikeis namų aikštėmis.

Antras ratas:

- lapkričio 19-20 d., su „Stelmet“, namuose;
- lapkričio 26-27 d., su „Lokomotiv-Kuban“, išvykoje;
- gruodžio 3-4 d., su „Karsiyaka“, namuose;
- gruodžio 10-11 d., „FC Barcelona“, išvykoje;
- gruodžio 17-18 d., su „Panathinaikos“, namuose.

Reguliarus Eurolygos sezonas baigsis gruodžio 17-18 d.

Į Eurolygos TOP-16 etapą pateks po keturias stipriausias grupės komandas. TOP-16 etapas prasidės gruodžio 29 d. ir tęsis iki kitų metų balandžio 8 dienos. Balandžio 12-26 d. bus žaidžiamos ketvirtfinalio rungtynės, o finalo ketvertas gegužės 13-15 dienomis vyks Berlyne.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)