„Vilniuje bus karšta visomis prasmėmis. Viena vertus, tai – paskutinė galimybė laimėti kelialapį į finalą Palangoje. Kita vertus, karšta bus ir tikrąja prasme“.

Taip sakė talentų kovas organizuojančios Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) generalinis sekretorius Mindaugas Špokas.

Dėl vertingų prizų ir kelialapio į finalą kovos po tris vaikinų ir merginų amžiaus grupes: 17-mečių, 15-mečių ir 13-mečių. Rungtynės prasidės nuo 10 val.

Dėl patekimo į finalą kovos ir dėjimo į krepšį specialistai.

Turnyro, kurio nugalėtojai pateks į finalą Palangoje, žiūrovai galės ne tik aistringai palaikyti jaunuosius krepšininkus, bet ir stebėti, kaip gimsta unikalus grafitis, nusifotografuoti su natūralaus dydžio Donato Motiejūno, brolių Lavrinovičių, LeBrono Jameso ir Muggsy Bogueso atvaizdais.

Metimų konkursuose per turnyro pertrauką dalyvaus du Vilniuje stovyklaujančios Lietuvos vyrų rinktinės kandidatai – Martynas Pocius ir Jonas Mačiulis.

Nugalėtojus apdovanos dar du rinktinės nariai – puolėjas Artūras Gudaitis ir šįmet NBA Bostono „Celtics“ klubo skautu tapęs Benas Matkevičius.

Keturi geriausi savo amžiaus grupės krepšininkai galės kovoti dėl pagrindinių prizų – 17 tūkst. litų stipendijos ir kelionės į NBA rungtynes.

Didžiulę stipendiją gaus vienas absoliutus turnyro nugalėtojas, o finalo laimėtojams užėmusiems 1-ą vietą kiekvienoje amžiaus ir vaikinų bei merginų grupėje (šeši laimėtojai) bus skirta: kelionė į 2014–2015 metų NBA sezono rungtynes (po vieną kiekvienam laimėtojui); „Sprite“ talentų kovos 2014“ taurės; Lietuvos nacionalinės vyrų krepšinio rinktinės ekipiruotės komplektas (sportinis krepšys, bateliai, kostiumas, sportinė apranga ir t. t.); bilietai į draugiškas Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rungtynes (kiekvienam laimėtojui po 2).

Finale užėmusiems 2-ą vietą kiekvienoje amžiaus ir vaikinų bei merginų grupėje (šeši laimėtojai), bus skirtas išmanusis telefonas „Samsung“ (po vieną kiekvienam laimėtojui), diplomai, bilietai į draugiškas Lietuvos rinktinės rungtynes.

„Sprite“ talentų kova finišuoja rugpjūčio 10 d. finalu Palangoje.

Turnyro Vilniuje tvarkaraštis:

Vaikinų II grupė (1999-2000 m.)

Registracijos pradžia: 9.00 val.

Varžybų pradžia: 10.00 val.

Vaikinų III grupė (1997-1998 m.)

Registracijos pradžia: 9.40 val.

Varžybų pradžia: 10.40 val.

Vaikinų I grupė (2001-2002 m.)

Registracijos pradžia: 13.00 val.

Varžybų pradžia: 14.20 val.

Merginos (viso amžiaus grupės)

Registracijos pradžia: 12.45 val.

Varžybų pradžia: 13.20 val.

Dėjimų į krepšį konkursas 17.30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją