Puolėjas praėjusį sezoną pradėjo Prienų ekipoje, tačiau ją paliko ir vasario pabaigoje prisijungė prie „Lietkabelio“ bei iš karto tapo vienu lyderių.

„Arnas yra tikras kovotojas. Jis niekada nepasiduoda, atiduoda visas jėgas ir yra labai naudingas komandai. Tokie krepšininkai „Lietkabeliui“ yra labai reikalingi. Džiaugiamės, jkad pratęsėme su Arnu kontraktą“, – sakė „Lietkabelio“ direktorius Mantas Ignatavičius.

„Lietkabelio“ gretose praėjusį sezoną Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) A.Labuckas aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 32 minutes, pelnydavo 12,3 taško, atkovodavo 6,5 kamuolio, atlikdavo 2,3 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 16,1 naudingumo balo.

Per savo karjerą A. Labuckas yra žaidęs Latvijoje, Rusijoje, Ispanijoje, Austrijoje, o taip pat Vilniaus, Šiaulių ir Prienų klubuose.

Kitą sezoną „Lietkabelyje“ taip pat rungtyniaus Artūras Valeika, Lukas Aukštikalnis, Gediminas Žalalis ir Mantas Kazonas. Vyriausiuoju treneriu dirbs Gintaras Kadžiulis, o jam talkins Egidijus Ženevičius.