Tautvydas Lydeka „Lietkabelyje“ sudarys aukštaūgių tandemą su rusu Ivanu Neliubovu, su kuriuo sutartis buvo pratęsta prieš kelias savaites. Praėjusį sezoną Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) T. Lydeka aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 11 minučių, įmesdavo po 5,3 taško (72 proc. dvitaškių), atkovodavo po 2,3 atšokusio kamuolio ir rinkdavo po 5,3 naudingumo balo.

Eurolygoje druskininkietis taip pat žaisdavo po 11 minučių, pasižymėdavo po 2,3 taško ir po 1,7 atkovoto kamuolio. Europos taurėje per tą patį laiką ant parketo rinkdavo po 3,4 taško ir sugriebdavo po 2 kamuolio.

Šiuo metu kontraktus su „Lietkabeliu“ taip pat turi šie krepšininkai: Darius Griškėnas, Lukas Aukštikalnis, Gediminas Žalalis, Mantas Kazonas, Evaldas Žabas, Žygimantas Jonušas, Dainius Šalenga, Darrickas Leonardas, Ivanas Neliubovas ir Jawanas Carteris.

T. Lydeka debiutuoti turėtų rugsėjo 19 – 20 dienomis, kai „Lietkabelis“ Panevėžyje kovos dėl Raimundo Sargūno taurės. Panevėžiečių varžovas pusfinalyje – Jūrmalos „Jūrmala/Fenikss“ ekipa iš Latvijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)