37-erių panevėžietis yra buvęs profesionalus krepšininkas ir 1995–1998 bei 2002 metais gynė gimtojo miesto komandos garbę. Jis pakeis trejus metus klubui vadovavusį Eimantą Pūrą, kuris dabar analogiškas pareigas užima Kauno „Spyrio“ futbolo komandoje.

Baigęs karjerą M. Ignatavičius ėmėsi krepšinio agento darbo. Naujasis „Lietkabelio“ direktorius atsisakė FIBA licencijos ir pradeda darbą Panevėžio klube.

„Man didelė garbė tapti gimtojo miesto komandos direktoriumi. Ilgai svarsčiau, ar priimti pasiūlymą, tačiau galiausiai nusprendžiau imtis šio darbo. Džiaugiuosi, kad ateinu į klubą, kurio nereikia gelbėti ar traukti iš skolų liūno, kadangi „Lietkabelis“ neturi jokių finansinių problemų.

Reikia padaryti nemažai darbų, siekiant sugrąžinti sirgalius į areną. Taip pat tvarkysiu klubo vidaus sandarą ir visų administracijos darbuotojų funkcijas. Juk tik tobulai veikiantis mechanizmas atneša gerus rezultatus.

Kalbant apie tikslus, kitą sezoną tikrai turime žaisti LKL atkrintamosiose ir sieksime būti bent jau laipteliu ar keliais aukščiau nei buvome šį sezoną“, – kklietkabelis.lt sakė M.Ignatavičius.

„Lietkabelio“ direktorius teigė, kad pirmoji jo užduotis – paskirti vyriausiąjį trenerį. Kontraktus su komanda turi Lukas Aukštikalnis ir Gediminas Žalalis.