30-metis L. Jamesas pareiškė, jog norėtų rungtyniauti tų laikų Vakarų konferencijoje, o tarp „Blazers“ žvaigždžių paminėjo ir Arvydą Sabonį.

„Negaliu patikėti, kiek daug talento buvo tose komandose. Dabar „Blazers“ aikštelėje turi Scottie Pippeną, Steve‘ą Smithą, Detlefą Schrempfą, Rasheedą Wallace‘ą ir Arvydą Sabonį, o „Lakers“ – Brianą Shaw, Shaqą, Kobe Bryantą, Robertą Horry ir Gleną Rice‘ą. Ant suolo dar laukia tokie žaidėjai kaip Derekas Fisheris, Ronas Harperis ir Rickas Foxas. O „Blazers“ ant suolo turi Damoną Stoudemire‘ą, Jermaine‘ą O‘Nealą ir Bonzi Wellsą. Norėčiau žaisti Vakarų konferencijoje tais laikais, tai yra aukščiausio lygio krepšinis. Daug gerų komandų netapo NBA čempionėmis, bet tai nereiškia, kad jos nebuvo geros“, – L. Jameso žodžius cituoja BasketNews.lt.

Į L. Jameso akiratį pateko septintos konferencijos finalo serijos rungtynės. „Blazers“ buvo arti to, kad išvykoje nugalėtų Los Andželo ekipą ir žengtų į superfinalą, bet pralaimėjo rungtynes 84:89 ir seriją 3:4, - primena BasketNews.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)