Šių auksinių apdovanojimų kolekciją „Kamanė“ papildė vienu pasaulio čempionatų sidabro medaliu ir dviem Europos pirmenybių sidabro medaliais. Šiuo metu „Kamanės“ klubas turi 13 aktyvių krepšininkių, tačiau per visus gyvavimo metus jų buvo daugiau nei 20.

„Turėjome tikrai gražią šventę, pabendravome prisiminėme senus laikus, sulaukėme daugybės svečių, priėmėme sveikinimus“, - teigė „Kamanė“ klubo narė Zita Kuzminskienė. – Mes visos esame draugės, kartu švenčiame gimtadienius, kartu būname, kai turime problemų. Esame viena didelė šeima. Džiugu, kad jau sulaukėme 20-ies metų jubiliejaus.“

Klubą „Kamanė“ sveikino Vilniaus miesto savivaldybė, Lietuvos veteranų lyga, Lietuvos sporto draugija „Žalgiris“, Sporto meistrų asociacija ir įvairūs veteranų krepšinio klubai.

Krepšinio klubas „Kamanė“ buvo įkurtas 1995 metais ir jau po trejų metų išvyko į Jungtines Amerikos Valstijas, kur Portlando mieste vyko senjorų olimpiada.

„Man pačios smagiausios buvo pirmos kelionės“, – prisimena „Kamanės“ klubo ir legendinės „Kibirkšties“ buvusi žaidėja Z. Kuzminskienė. – Pirmus kartus išvykoje ir iškart parsivežėme aukso medalius. Portlande dalyvavome olimpiadoje, kitais metais Montevidėjuje (Urugvajus) - pasaulio čempionate, o dar vėliau - ir Europos pirmenybėse. Tiesa, Europos čempionatuose mums sekėsi sunkiausiai, nes čia turime mažiausiai aukso medalių. Suvažiuoja tikrai pajėgios Europos komandos, kurios kartais negali keliauti į kitus žemynus. Didžiausios mūsų varžovės būna latvės, kaip ir senais „Kibirkšties“ laikais.“

Moterų krepšinio klubas „Kamanė“ ir toliau nežada mažinti apsukų. Jau birželio mėnesį jos dalyvaus Europos čempionate Turkijoje.